Molekula C60 zpomaluje stárnutí, podporuje obranyschopnost těla? Jako fakt?

Možná jste již slyšeli o „zázračné“ molekule známé jako C60. A pokud ne, tak čtěte. Připravila jsem pro Vás první velmi velmi stručný výběr nejpodstatnějších informací.

Proč? Protože zdraví za to stojí!

Protože je fakt, vyzkoušený osobně i na mě, že tady máme další dar naší Matky přírody, který pomáhá nejen oddálit stárnutí, ale pro mě jako terapeutku je zcela zásadní, že působí jako jeden z nejsilnějších antioxidantů 170x silnější než vitamín C. Tedy. Je to mocný nástroj pro zmírnění fyzických důsledků působení chronického stresu na naše tělo. A to tím, že z těla dostane toxiny a další odpadní látky, které pokud v těle zůstávají, velmi výrazně podkopávají stav našeho imunitního systému a úplně rozhodí vnitřní homeostázu organismu. Já mu říkám „Džony čistič“. Je to jeden z přirozených doplňků stravy, který podstatně podporuje obranyschopnost organismu, tím i naši imunitu a podporu samoozdravovacích procesů v těle. A to bez ohledu na váš věk.

Jak to bylo? Trocha historie.

V roce 1985 byl objeven Fullerene neboli Uhlík 60 (známější jako C60) a jeho objev byl pro vědu tak monumentální, že lidé, kteří jej objevili – Robert Curl, Harold Kroto a Richard Smalley – dostali v roce 1996 Nobelovu cenu za chemii. V posledních letech se o molekule C60 objevily až neuvěřitelné informace. Má velmi silné antioxidační a hojivé vlastnosti na naše tělo. To z činí jeden z nejdiskutovanějších přírodních prvků, který pomáhá zmírňovat známky – nebo přinejmenším zpomalovat vlivy stárnutí, velmi výrazně pomáhá zbavovat tělo toxinů a dalších škodlivých látek.

Molekula C60 ve tvaru fotbalového míče

Jak molekula ve tvaru fotbalového míče funguje?

C60 funguje tak, že pomáhá tělu nahradit čtyři kritické antioxidanty, jejichž hladina v těle se bohužel během procesu stárnutí snižuje – Glutothion, Catalase, COQ10 a Superoxide Dismutase. Ty jsou pro tvorbu energie buněk klíčové. Unikátní tvar fotbalového míče také absorbuje volné radikály a další negativní prvky v těle a zabraňuje tím kontaminaci buněk.

Když naše buňky fungují dobře, silně a zdravě, tak i naše tělo samo funguje dobře, silně a zdravě. Výsledkem je posílená imunita, zdravá zánětlivá reakce, zvýšená energie a ještě jasnější mentální kapacita.

Z estetického hlediska bylo v několika klinických studiích prokázáno, že také snižuje tvorbu vrásek, chrání lidskou kůži před poškozením UV zářením, a dokonce bylo prokázáno, že brání buňkám v přeměně na tukové buňky, čímž napomáhá při regulaci hmotnosti.

Zmínit také můžeme, že pomáhá v posilování kloubů. Není tedy divu, že je o doplňky stravy s C60 takový zájem.

Klíčové v jeho použití, jako doplňku stravy je, aby byla molekula použita v její nejčistší formě a během zpracování se neznehodnotila její účinnost.  

Mezi jeden z nejlepších výrobků na českém trhu s C60 patří BEWIT PRAWTEIN C60. Síla molekuly C60 je v tomto doplňku navíc umocněn sílou čistého kakaa a je obohacen o další účinné látky extrahovaných z rostlin a pupenů a komplex bio omega složek.

A dostupný je teď i pro Vás! Můžete mi zavolat nebo si Bewit prawtein C60 pořídit sami, po registraci v mém eshopu Bewit TADY.

Harmonizace hormonální rovnováhy a zpomalení stárnutí

C60 také pomáhá vyrovnávat hormony a může zvyšovat hladinu testosteronu u mužů a estrogenu u žen tím, že stimuluje tvorbu pregnenolonu, molekuly prekurzoru všech hormonů. Co to znamená pro uživatele? Hodně zkušeností spotřebitelů ukazuje na fakt, že se s užíváním C60 zvyšuje jejich energii, mentální jasnost i libido. Výrazně také zpomaluje proces stárnutí těla.

Existují také klinická hodnocení týkající se estetických účinků C60. Ve dvou studiích ženy, které používaly molekulu suspendovanou v oleji lokálně aplikací přímo na kůži, potvrdili snížení výskytu vrásek. V jiné studii provedené v roce 2009 bylo prokázáno, že C60 podporuje růst vlasů u lidí trpících ztrátou vlasů.

Je to jen na nás, jak se o sebe budeme starat. Příroda nám dává neuvěřitelně silné „zbraně“ pro to, abychom zůstali zdraví. Jak a čím podpoříme naše zdraví zevnitř je na nás.

Pokud potřebujete konzultaci v oblasti výživy, ať již chcete zhubnout nebo řešíte zdravotní problém neváhejte a napište mi na info@nopills.cz. Jsem tady pro Vás.

Zkušenosti uživatelů z České a Slovenské republiky.

Dlouho jsem váhala se zakoupením C60 z důvodu vysoké ceny. V říjnu jsem onemocněla Cov19, po 14 dnech kdy se…

Dlouho jsem váhala se zakoupením C60 z důvodu vysoké ceny. V říjnu jsem onemocněla Cov19, po 14 dnech kdy se zdálo, že je vše za mnou jsem dostala zánět průdušek. Dostavila se velká únava, vyčerpávající kašel a teploty. Léčila jsem se doma vlastními prostředky. Za další tři týdny jsem musela vyhledat lékaře, který mi předepsal ATB. Po jejich užívání se dostavily další potíže, a to hlavně velmi vysoký tep, zánět pochvy, hučení v uších a ztráta sluchu. V tu chvíli jsem zkusila ,,poslední volbu“ C60. po dvou dnech zmizela únava, bušení srdce, zánět v pochvě, vrátil se mi sluch. Nálada se neskutečně pozvedla, po 6 týdnech nemoci se mi chce zase žít 🙂 Co dodat, snad jen to, že jsem našla pro sebe produkt první volby, srdečné díky Bewitu.

Na úvod bych chtěla moc poděkovat všem kdo se podílejí na na existenci Bewitu. Je prostě super, Nejprve jsem začala…

Na úvod bych chtěla moc poděkovat všem kdo se podílejí na na existenci Bewitu. Je prostě super, Nejprve jsem začala s olejíčky a opravdu na mě velmi zapůsobili. Když jsem se dočetla o Prawteinu C60 a po té shlédla video, vůbec jsem neváhala a hned objednala. C60 mi dodává neskutečnou energii, nyní dobírám druhé balení, Přestaly mě po letech bolet záda. Je to pro mě úplně neskutečné. mám skoliozu páteře a při větším zatížení jsem opravdu hodně trpěla, při dlouhém sezení v práci nebyla bolest tak intenzivní , ale nyní není žádná, mimo to lépe zvládám své povinnosti a záliby. Přestala jsem mít chuť na mlsání a i něco málo zhubla. Celkově se cítím fajn, a myslím si že by to měl opravdu zkusit každý.

A další zkušenosti (více než 89 recenzí) si můžete přečíst na webu BEWIT. Pokud máte dotazy, vůbec neváhejte a napište mi na info(zavinac)nopills.cz nebo zavolejte 739 329 029.

Kateřina Fadljevičová

KPZ pro zdravou lymfu

e-Kniha první záchrany pro zdravou lymfu je přehledný a názorný souhrn informací, které vám pomohou udržet ve zdraví vaše tělo i mysl. 

Proč je lymfa klíčová pro zdraví každého z nás? Co způsobuje problémy jako je únava, otoky, špatné trávení, celulitida, problémy se spánkem, obezita a řada dalších? A co s tím můžete dělat Vy sami a hned? Pohodlně z domova? Čtěte...

Najdete zde jednoduše vysvětlené souvislosti lymfy a dalších systémů v těle, příčiny vzniku problémů. 

A praktickou část s návody na:

- domácí lymfatické masáže

- kuchařku pro zdravou lymfu a harmonické trávení s 50 recepty

- praktické sestavy cvičení na každý den pro harmonizaci lymfy, posílení fascií a svalů

- seznam podpůrných bylinek, domácích nápojů pro silnou imunitu a zdravé střevo

450 Kč

Komentáře
  • MŮJ YOUTUBE kanál – inspirace pro Vás
  • Kdo stojí za blogem?

    KATEŘINA FADLJEVIČOVÁ

    Mým cílem je pomoci Vám najít rovnováhu a cítit se skvěle ve Vašem těle. Zbavit Vás bolesti a naučit Vás vědomě ukotvit zdravé návyky, aby jste byli sami sobě tím nejlepším koučem, trenérem. Naučili se sami postupně a hravě zvládat denní stresové situace a dobít baterky přirozenou cestou.

    Nebo Vám pomoci k trvalé životní změně a rozvoji, ať již chcete změnit práci nebo vyřešit osobní problém. Protože! Vaše životní rovnováha vychází ze zdravého těla, umění zvládat a vědomě využívat zdroje, které máme každý v sobě.

    Více o mně na mém webu psychosomatik.cz