NOVINKA pro ženy. AROMA-ANTIAGING ošetření celého těla

Co dělá opravdu zázraky? Chytrá péče o ženské tělo. Proto jsem pro Vás připravila ošetření, které opravdu viditelně pomáhá při řešení problému, který trápí nás ženy velmi často. Ochabování pokožky, pomerančová kůže, usazování tuku, otoky na těle. Jsou to problémy, který je třeba řešit komplexně. Protože náš vzhled je i otiskem našeho psychického zdraví a stavu naší lymfy i homeostázy vnitřního těla. Ale. Vždy můžeme začít a pomoci tělu nastartovat ozdravné procesy. Za 12 let mé praxe jsem vyzkoušela řadu postupů. Ale tento systém ošetření, který jsem nazvala AROMA-ANTIAGING funguje na jedničku.

Jak probíhá procedura?

Jedná se kombinaci myofasciálního ošetření těla s pomocí pomůcek jako je guasha či baňky ve spojení s reflexním uvolněním lymfatického systému. To vše vhodně doplněné AROMA terapeutickým zábalem, který jsem připravila z terapeutických éterických olejů BEWIT v kombinaci s kávovým a mandlovým olejem.

Ošetřujeme celé tělo včetně obličeje a bříška. A je to velmi příjemná a relaxační procedura s výraznými a na první pohled viditelnými účinky. Procedura je bezbolestná, ale velmi účinná. Používám holistické techniky myofasciálního uvolnění a využívám mé znalosti z tradiční čínské medicíny a ajurvédy, kdy nepracujeme jen na vnějším ozdravení těla, ale tahy jsou na těle vedeny tak, aby jsme harmonizovali meridiánové dráhy a tím i vnitřní stav našeho organismu.

Účinky terapie:

  • – podstatné zpevnění pokožky celého těla
  • – aktivace lymfatického systému a tedy i postupné zlepšení imunitního systému, zvýšení energie
  • – vymizení otoků těla i na břiše a v obličeji
  • – celková harmonizace trávení
  • – moje klientky mi hlásí i zlepšení psychického stavu – lepší nálada, zlepšení soustředění

Změna stavu podkoží po ošetření myofasciálními technikami

Kolik ošetření je třeba?

Myofasciální techniky pro rehydrataci fascie

Doporučuji 5 návštěv. Udělat si čas a docházet 1x týdně. Na doma ode mne obdržíte brožuru s pokyny pro celkovou aktivaci a podporu lymfatického systému, který zahrnuje vzorový jídelníček, pitný režim, doporučení v péči o sebe na doma. A to jak v oblasti péče vnější tak i doporučení na dechová cvičení a zklidnění mysli.

Využít můžete možnost zakoupit si do 12. prosince 2023 zvýhodněnou permanentku na 5 návštěv. Pohodlně online a permanentku dostanete při první návštěvě.

Jak se mám připravit?

Ošetření je velmi intenzivní, tedy je nutné abyste byla zdravá. Pokud jste oslabena jakoukoli nemocí – nastydnutí atd., není ošetření vhodné. Je třeba počkat do uzdravení. Po ošetření je nutné v daný den dodržet klidový režim a pokyny ode mne jako je hydratace, podpora formou bylinkové kůry.

Aromaterapie – masáž čistými BIO rostlinnými oleji s éterickými zázraky pro podporu vnitřní drenáže těla

Kdy je ošetření naprosto nevhodné?

Kontraindikace jsou stejné jako u lymfodrenáží. Přečíst si doporučuji článek o kontraindikacích.

Kdy a kde ošetření probíhá?

Najdete mne v centru Prahy. Objednat se můžete online přímo zde.

Pokud máte dotazy, neváhejte mi napsat nebo zavolat na 739 329 029.

Těším se na Vás,

Katy Fadljevičová

KPZ pro zdravou lymfu

e-Kniha první záchrany pro zdravou lymfu je přehledný a názorný souhrn informací, které vám pomohou udržet ve zdraví vaše tělo i mysl. 

Proč je lymfa klíčová pro zdraví každého z nás? Co způsobuje problémy jako je únava, otoky, špatné trávení, celulitida, problémy se spánkem, obezita a řada dalších? A co s tím můžete dělat Vy sami a hned? Pohodlně z domova? Čtěte...

Najdete zde jednoduše vysvětlené souvislosti lymfy a dalších systémů v těle, příčiny vzniku problémů. 

A praktickou část s návody na:

- domácí lymfatické masáže

- kuchařku pro zdravou lymfu a harmonické trávení s 50 recepty

- praktické sestavy cvičení na každý den pro harmonizaci lymfy, posílení fascií a svalů

- seznam podpůrných bylinek, domácích nápojů pro silnou imunitu a zdravé střevo

450 Kč

Komentáře
  • MŮJ YOUTUBE kanál – inspirace pro Vás
  • Kdo stojí za blogem?

    KATEŘINA FADLJEVIČOVÁ

    Mým cílem je pomoci Vám najít rovnováhu a cítit se skvěle ve Vašem těle. Zbavit Vás bolesti a naučit Vás vědomě ukotvit zdravé návyky, aby jste byli sami sobě tím nejlepším koučem, trenérem. Naučili se sami postupně a hravě zvládat denní stresové situace a dobít baterky přirozenou cestou.

    Nebo Vám pomoci k trvalé životní změně a rozvoji, ať již chcete změnit práci nebo vyřešit osobní problém. Protože! Vaše životní rovnováha vychází ze zdravého těla, umění zvládat a vědomě využívat zdroje, které máme každý v sobě.

    Více o mně na mém webu psychosomatik.cz